Wednesday, May 21, 2008

Vi är Oves SK

Om Oves SK

Vi är Oves SK. Vi håller till på Restaurang Bellman där vi träffas varje måndag från cirka 1900 och framåt. Vi har en relativt hygglig måndagsaktivitet även nu under sommarhalvåret men vanligtvis är det förstås mer folk under högsäsong. På måndagarna spelas det mestadels blixt, ibland i turneringsform, men vi analyserar också varandras partier eller kanske någon har med sig lite problem att lösa.

Under våren har det börjat dyka upp tre nya spelare på regelbunden basis som alla välkomnats in i klubben. Vi är nu omkring 13 medlemmar med en spelstyrka som varierar från 1300 till 2100. Vi står i valet och kvalet till att starta upp ett andralag i de lägre serierna. Förstalaget huserar i division 2 sedan tidigare. För att kunna driva runt två lag krävs att några fler spelare visar intresse av att spela för oss.

Att spela för Oves SK under ett år kostar 500 kr, att vara antagen som reserv och spela enstaka match/matcher kostar 200 kr.

Att bli uttagen i laget handlar om att visa intresse i klubben, det vill säga att dyka upp på måndagsträningarna alternativt ha kontakt med personen ansvarig för laguttagningen.

Vi sitter på en restaurang som driver affärsverksamhet, det går därför väldigt bra att åtminstone symboliskt stödja den, ingen behöver bli storkonsument men någon liten beställning är det som sagt väldigt bra att göra.

Självklart är lirare från andra klubbar välkomna på våra klubbkvällar för enstaka besök. Vi tvångsvärvar inte.

Välkomna till Oves SK